AcasăNewsTrenurile circula in conditii de iarna. Unele au avut intarzieri de zeci...

Trenurile circula in conditii de iarna. Unele au avut intarzieri de zeci de minute

Tinand cont de faptul ca in mai multe regiuni din tara, inclusiv in Bucuresti, pe parcursul noptii de luni spre marti a nins, dar si ca la aceasta ora continua sa cada, in mai multe zone, precipitatii specifice acestui anotimp, circulatia trenurilor se desfasoara in continuare in conditii de iarna.

Si, dupa cum se anunta inca de ziua precedenta, avand in vedere vremea dificila, unele garnituri pot avea intarzieri. Lucru care, din cate rezulta din cele mai recente informatii facute publice de catre reprezentantii CFR Calatori, la ora 9, s-a si intamplat, cel putin cand vine vorba despre trenurile care au ajuns, marti dimineata, in Gara de Nord din Capitala.

Aceste intarzieri variaza de la 40 de minute- in cazul trenului IR 1696, care a venit de la Timisoara Nord, si pana la o ora, situatie in care s-au gasit doua trenuri de calatori: IR 1742, Satu Mare – Oradea – Bucuresti si IR 1782, Pitesti – Bucuresti Nord.

Important de mentionat ar mai fi si faptul ca nu au fost anulate- cel putin pana la ora amintita- trenuri de calatori.

Nu in ultimul rand, admitand faptul ca „sunt posibile si alte intarzieri si/sau modificari”, in parcursul trenurilor, ca urmare a vremii nefavorabile, reprezentantii companiei ii sfatuiesc pe calatori sa nu plece la drum fara sa se informeze atat despre conditiile de vreme, cat si despre mersul trenurilor in directia dorita. Pot face acest lucru sunand la Gara CFR din localitatea de plecare pentru date actualizate, numerele fiind disponibile pe site-ul cfrcalatori.ro, la sectiunea Info Utile/Informatii Telefonice, dar si obtinand informatii in timp real despre situatia circulatiei trenurilor pot fi gasite pe site-ul CFR, mai exact AICI.

sursa foto: someseanul.ro

author avatar
Cristina Stefan
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger