AcasăNewsTrenuri ANULATE din cauza unui camion rasturnat pe calea ferata!

Trenuri ANULATE din cauza unui camion rasturnat pe calea ferata!

Traficul feroviar a fost blocat in Bistrita – Nasaud, miercuri dimineata, dupa ce un camion, incarcat cu prefabricate din pal, s-a rasturnat pe calea ferata, la intrarea in localitatea Chirales, pe drumul care face legatura intre Bistrita si Ludus. Mai multe trenuri au fost anulate. Soferul camionului se pare ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Alcoolul face din nou victime. Soferul unui camion a pierdut controlul autovehicului si s-a rasturnat pe calea ferata. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, Virginia Rosca, a declarat ca soferul camionului a consumat bauturi alcoolice inainte de a urca la volanul camionului pe care-l conducea. Rezultatul alcooltestului a fost de 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat.

De asemenea, o alta cauza a producerii accidentului se pare ca a fost si neadaptarea vitezei la conditiile de drum, ceea ce a facut ca remorca incarcata cu pal sa intre in balans si sa se rastoarne. In urma accidentului, soferul vinovat, un barbat in varsta de 45 ani, din localitatea Reghin, a fost ranit usor si a fost dus la spital unde a primit ingrijirile necesare.

Traficul feroviar in zona a fost blocat, trei trenuri de calatori care trebuia sa circule pe ruta Bistrita – Ludus au fost deja anulate. Deocamdata nu se stie cand se va relua circulatia feroviara in zona.

Foto: mersultrenurilor.ro

author avatar
Alina Costache
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger