AcasăNewsTren deraiat pe ruta Calarasi-Ciulnita. Pasagerii, transportati cu mijloace auto

Tren deraiat pe ruta Calarasi-Ciulnita. Pasagerii, transportati cu mijloace auto

Incident pe calea ferata, luni dimineata. Vagonul unui tren privat de marfa a deraiat, problema ce a dus la blocarea circulatiei feroviare pe ruta Calarasi-Ciulnita.

In prima faza, reprezentantii Infotrafic au transmis faptul ca problema a aparut pe sectiunea de cale ferata 802, dupa ce un tren a deraiat la kilometrul 12+780, pe ruta amintita. Si ca la fata locului se fac cercetari si se incearca reluarea cat mai rapida a circulatiei feroviare.

Apoi s-a aflat, de aceasta data dinspre CFR SA, ca a fost vorba despre deraierea unui vagon al unui tren ce apartine unui operator privat de marfa, care transporta deseuri feroase, pe traseul Zalau Nord – Calarasi Nord. Pana ca vagonul sa fie repus pe sina cu o macara de tonaj mare, astfel incat traficul feroviar sa poata fi reluat, CFR a gasit o solutie pentru calatori. „Pana la finalizarea operatiunilor de interventie, CFR SA asigura continuitate in traficul feroviar prin transbordarea pasagerilor cu mijloace auto, pentru trenurile inscrise astazi in circulatie, pe relatia Ciulnita – Calarasi Sud”, transmit reprezentantii companiei, intr-un comunicat.

sursa foto: CFR Calatori/ Facebook

author avatar
Cristina Stefan
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger