AcasăNewsTren de metrou, retras din circulație la stația Tineretului. Ce s-a întâmplat

Tren de metrou, retras din circulație la stația Tineretului. Ce s-a întâmplat

Tren de metrou, retras din circulație la stația Tineretului. Ce s-a întâmplat (sursa foto: Facebook/Metrorex)

A fost anunțată o problemă de natură tehnică în cazul unui tren de metrou, în Capitală. Mai exact, o defecțiune care a dus, în dimineața zilei de marți, 15 iunie, la retragerea din circulație a unui tren care circula în subteran.

Din câte rezultă din anunțul venit din partea reprezentanților companiei care asigură transportul în comun cu metroul, episodul neprevăzut s-a produs la stația Tineretului.

”Metrorex informează că astăzi, 15.06.2021, la ora 08:50, pe Magistrala 2, la stația Tineretului, linia 1, un tren de metrou a prezentat o defecțiune tehnică, fiind retras din circulație.

Călătorii din tren au fost debarcati în siguranță, în circulație fiind introdus un alt tren pentru preluarea acestora”, se precizează în comunicat.

Oficialii Metrorex au mai precizat că situația a fost anunțată ”la nivelul peronului și vestibulului”, astfel încât călătorii să fie informați. Și că nu au fost înregistrate întârzieri în circulație față de graficul normal, ca urmare a acestei defecțiuni tehnice apărute la acel tren de metrou.

Circulație îngreunată, săptămâna trecută, pe Magistrala 3

În urmă cu aproape o săptămână, trenurile de metrou au circulat, temporar, cu dificultate, pe Magistrala 3, ”din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Lujerului, linia 1”, din câte au anunțat, pe 9 iunie, reprezentanții Metrorex.

La fața locului au intervenit, la acea dată, salvatorii de la SMURD – DETALII AICI.

248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger