AcasăNewsTren de călători în flăcări. Oamenii au fugit înspăimântați

Tren de călători în flăcări. Oamenii au fugit înspăimântați

pompieriTren de călători în flăcări. Oamenii au fugit înspăimântați

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineață, într-un tren de călători în care se aflau 100 de persoane, în județul Cluj. Garnitura nu era în mers, iar oamenii au coborât la timp.

Incendiul a cuprins compartimentul motor al unui tren staţionat în Haşta Macău. În vagoane se aflau peste 100 de persoane.

Trenul a luat foc atunci când staționa

„Pompierii din cadrul Detaşamentului Huedin au intervenit în urmă cu puţine momente la un incendiu care s-a manifestat la compartimentul motor al unui tren staţionat în Halta din Macău”, a transmis, miercuri, ISU Cluj.

Apelul de urgenţă a venit în jurul orei 06:16, iar la faţa locului s-a deplasat echipajul de la Garda de Intervenţie Aghireşu.

„Până la sosirea forţelor noastre, în jur de 100 de călători s-au autoevacuat. Nciunul dintre aceştia nu a solicitat îngrijiri medicale”, a mai transmis sursa citată.

De asemenea, angajaţii CFR au intervenit, iar pompierii au lichidat ulterior flăcările.

author avatar
Andreea Vlad
193 afisari

2 COMENTARII

  1. Sa mai iasa si Grindeanu din biroul ala si sa vada in ce conditii circula cetatenii cu CFR.
    Ba ii lasa un drum, ba se accidenteaza , ba ia foc.
    Viata si sanatatea cetarenilor este in pericol.
    Sau nu ii pasa ? Sau asteapta „privatizarea” in stil romanesc?

  2. aici au adus tara aceste lighioane care au pus laba pe ciolan dupa ce i-au venit de hac lui ceasca. Daca ii ei la examinat sa vezi ce fel de lichele ne conduc, nu numai acest meserie te halesc chemat grindeanu cu g mic, sunt goi pe dinauntru,au trecut prin scoala ca rata prin apa. Trebuie sa scapam urgent de aceste mizerii.Resetata tara de la radacina,sat,comuna,etc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger