AcasăNewsTrei turisti, intre care si un copil, in pericol de inec pe...

Trei turisti, intre care si un copil, in pericol de inec pe litoral!

Vantul care sufla cu destula putere si valurile inalte au pus in pericol vietile a trei turisti aflati in vacanta pe litoral.

In ciuda avertismentelor salvamarilor, care au arborat steagurile cu insemne specifice, care sa le atraga atentia persoanelor aflate la malul marii asupra pericolului la care se supun daca se avanta in apa involburata a marii, unele persoane au trecut peste aceste aspecte si au intrat sa faca o baie.

Nu s-au gandit la ce riscuri se expun, insa din fericire au fost salvati la timp. Este cazul unui barbat care a fost la un pas sa-si piarda viata, sambata, la Mamaia, potrivit reporterntv.ro. Turistul a fost scos la mal de salvamari si transportat cu o ambulanta la spitalul Judetean Constanta, pentru ca medicii sa il supuna unor investigatii suplimentare. Din pacate, cazul barbatului nu este singular. Alte doua persoane, un adult si un copil, au fost in pericol sa se inece, de aceasta data in statiunea Costinesti.

De altfel, litoralul se afla, sambata, pana la ora 16.30, sub incidenta unei atentionari de vant puternic, meteorologii anuntand ca rafalele pot atinge si chiar depasi 55-60 km/h.

Sursa foto: judetultau.ro

author avatar
Cristina Stefan
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger