AcasăNewsTrei tineri au pierit intr-un cumplit accident, in Brasov. Alti doi au...

Trei tineri au pierit intr-un cumplit accident, in Brasov. Alti doi au fost raniti

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Rudele si cunoscutii au primit ingroziti vestea despre sfarsitul cumplit al celor trei tineri – o fata si doi baieti cu varste intre 18 si 23 de ani. Au plecat la distractie, dar au trecut prin momente de groaza.

Masina in care se aflau, alaturi de alti doi prieteni, s-a rupt, practic, in doua dupa ce a iesit de pe sosea si s-a izbit violent de un stalp. Accidentul a avut loc pe un drum din Brasov, in cursul noptii trecute.

Din pacate, trei dintre pasagerii autoturismului -toti aflati pe bancheta din spate -au pierit pe loc, ca urmare a traumatismelor deosebit de grave suferite in timpul impactului, dar si a faptului ca, din cele precizate de catre politistii ajunsi la fata locului, toti cei cinci tineri au fost zburati, pur si simplu, din autoturism de forta coliziunii. Conform Romania TV, ceilalti doi barbati aflati in vehiculul facut bucati – soferul in varsta de 19 ani si un alt baiat de 18 ani- au supravietuit. Medicii care au intervenit de urgenta la locul accidentului au reusit sa ii stabilizeze, iar apoi i-au transportat la spital, pentru investigatii suplimentare.

Politistii investigheaza cazul, pentru a afla cum anume s-a produs tragedia. O prima ipoteza este aceea ca viteza excesiva a stat la originea accidentului.

185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger