AcasăNewsTrei tineri au murit intr-un groaznic accident, in Neamt

Trei tineri au murit intr-un groaznic accident, in Neamt

Sinestiul se afla la circa 30 de kilometri de Capitala

Linistea locuitorilor unei localitati nemtene a fost tulburata, in cursul noptii de sambata spre duminica, de o bufnitura puternica, urmata de sirenele ambulantei. Totul, in urma unui accident de circulatie ce s-a produs pe o sosea din Girov, judetul Neamt. Un singur pasager al masinii a supravietuit.

Baietii – cu varste de pana in 24 de ani – se intorceau de la distractie, adica de la discoteca, din cate a povestit un martor citat de stiri-neamt.ro, fara sa realizeze ca drumul catre casa avea sa le aduca sfarsitul. Coliziunea violenta a masinii in care se aflau cu un cap de pod le-a provocat leziuni atat de grave, incat nu au mai putut fi salvati de medicii de la ambulanta, oricat s-au straduit cadrele medicale sa ii mentina in viata.

In aceeasi masina cu cei trei tineri care au murit se mai afla un baiat, care a supravietuit impactului, fiind transportat la spital cu leziuni severe. Pe langa medici, la locul impactului au ajuns si intervenit si echipele de descarcerare, coliziunea avariind foarte tare autoturismul in care se aflau tinerii, unii dintre ei ramanand captivi intre fiarele contorsionate.

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger