AcasăNewsTrei tinere ranite intr-un grav accident produs in Capitala

Trei tinere ranite intr-un grav accident produs in Capitala

Masina in care se aflau cele trei tinere a fost lovita violent de un alt autoturism. Victimele au ajuns la doua spitale din Capitala.

Cele trei victime au trecut prin clipe de cosmar, dupa ce au fost implicate intr-un grav accident. Coliziunea a avut loc in cursul noptii trecute, intr-o intersectie din zona 13 septembrie din Bucuresti. Autovehiculul la bordul caruia circulau cele trei tinere a fost izbit in plin de un alt autoturism, impactul fiind atat de puternic, incat masina fetelor a fost puternic avariata, ele ramanand captive intre fiarele contorsionate.

Potrivit antena3.ro, abia dupa ce au fost descarcerare, victimele au putut fi transportate cu ambulantele la spitalele Bagdasar Arseni si Universitar, din Capitala, unde au fost supuse unor investigatii de specialitate, inainte ca medicii sa stabileasca tratamentul care se impune in cazul lor.

La locul accidentului au intervenit si politistii, care au deschis o investigatie pentru a elucida cauzele producerii impactului rutier grav.

Sursa foto: napocafm.ro

166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger