AcasăNewsTrei staruri, racolate de Hugo Boss

Trei staruri, racolate de Hugo Boss

Cu ocazia lansarii colectiei Boss toamna-iarna 2017-2018, brandul a recurs la trei materiale video diferite avand ca protagonisti trei oameni ai momentului: James Mardsen, Lewis Hamilton si Patrick Janelle.

Lewis Hamilton

Hugo Boss a incarnat mereu reusita profesionala si energia. Pentru a-si celebra ultima colectie, brandul german a lansat o campanie intitulata ”Own Your Journey” in care actorul James Mardsen, influencer-ul Patrick Janelle si triplul campion mondial al Formulei 1 Lewis Hamilton vor evoca valorile si filosofia ce au stat la baza succesului lor.

James Mardsen

Deja, in primul video difuzat, Mardsen, cunoscutul actor al seriei Westworld, isi distileaza masculinitatea intr-un micro scenariu care ii pune in valoare determinarea pentru universul nautic. Mardsen apare savurand un moment de relaxare intr-un port, inainte de a se imbarca pe o salupa catre noi orizonturi, explicand importanta de a ”bea pana la fund ceea ce lumea poate oferi”.

Patrick Janelle

Alte imagini promotionale il prezinta pe starul Instagramului, Patrick Janelle, imbracat intr-o tinuta chic de oras, in timp ce pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton poarta o geaca stil aviator dar si un costum de pilot. Hugo Boss a optat pentru prezentari decalate. Episodul lui Patrick Janelle va fi facut public in 16 august iar cel in care apare Hamilton va incheia acest ”triptic” in 6 decembrie.

author avatar
Mihai Koblenko
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger