AcasăNewsTrei șoferi prinși pe picior greșit, în doar câteva ore. Tânără depistată...

Trei șoferi prinși pe picior greșit, în doar câteva ore. Tânără depistată pozitivă la testul de cocaină

sursa foto: Facebook/Poliția Română

Nu mai puțin de trei șoferi care s-ar fi urcat la volan sub influența substanțelor interzise au fost depistați, în doar câteva ore, joi noaptea, de către polițiștii argeșeni ieșiți să facă verificări în teren.

Printre acești conducători auto s-a numărat și o tânără – în vârstă de 20 de ani – care a ieșit pozitivă la testul de cocaină, potrivit stirileprotv.ro.

Au fost verificați 100 de șoferi, pe străzile din întreg județul Argeș. Controalele s-au fpcut după ce, în ultima perioadă, mai mulți conducători auto – despre care s-a anunțat că au fost sub influența drogurilor – au cauzat adevărate drame pe șosele.

Tânăra, dusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biolgice

În cazul tinerei de 20 de ani, din Slatina, s-a aflat că se îndrepta spre Pitești. Mergea în mașină alături de două prietene. În satul Lunca Corbului, a fost oprită de polițiști și pusă să sufle în drugtest, iar aparatul a indicat rezultat pozitiv la cocaină. Ca urmare, șoferița a fost dusă la o unitate medicală, pentru a-i fi recoltate probe biologice.

„Ca urmare a constatării, tânăra a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biolgice de sânge și urină în vederea confirmării, prin analize de laborator, a substanței detectate”, a precizat ag. șef adj. Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

 

Alți doi șoferi prinși pe picior greșit

Aceasta nu a fost, însă, singura situație constată de către polițiști în urma acestor verificări în teren. Alți doi șoferi ar fi urcat la volan sub influența substanțelor interzise. Conform aceleiași surse, e vorba despre un bărbat de 38 de ani, din Piatra Neamț, care ar fi fost găsit drogat la volan în Dâmbovicioara. Dar și despre un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Curtea de Argeș.

Până la finalizarea cercetărilor, șoferii au rămas fără permis de conducere. Și s-au ales și cu dosare penale.

IGPR a anunțat, într-un comunicat, în 7 septembrie, că „în ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la peste 2.800 de sesizări venite din partea cetățenilor, iar în urma activităților desfășurate au fost aplicate peste 8.200 de sancțiuni contravenționale”.

Polițiștii rutieri au derulat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate, conform sursei citate, 123 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. „Au fost reținute 544 de permise de conducere, 16 pentru consumul de droguri, 53 pentru consum de alcool și 165 pentru viteză, fiind retrase 304 certificate de înmatriculare”, potrivit IGPR.

author avatar
Andrei Coman
292 afisari

3 COMENTARII

    • DROGURILE SE TIN IN SACULETZ,
      LA OGLINDA!
      ( ne-am blictisit sa mai apasam tasta aia,
      „caps lock” scrie pe ea,
      e in stanga claviaturii,
      apesi si se stinge un led,apesi si se aprinde acelasi led,
      daca nu ai gresit tasta )

  1. 20 de ani – care a ieșit FALS pozitivă la testul de cocaină:

    -incurcate sint caile Domnului,
    cu ocazia incidentului de la 3 mai
    toti au putut afla despre fenomenul FALSULUI POZITIV,
    POZITIVULUI FALS
    sau a pozitivarii la sf. asteapta….

    -TESTU E CU DUBIU!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger