AcasăNewsTrei sefi de la MEDIAPRO raman dupa gratii

Trei sefi de la MEDIAPRO raman dupa gratii

sursa foto: snipview.com

Magistratii au decis ca trei dintre cei 11 suspecti din dosarul „MEDIAPRO” sa ramana dupa gratii.

sursa foto: snipview.com

Silviu Viju, Eugenia Balan si Lucia Adascalitei mai stau cate cel putin 30 de zile in arest preventiv, dupa ce procurorii si magistratii au stabilit ca sunt personajele principale ale dosarului „MEDIAPRO”, dosar in care statul a fost prejudiciat cu peste 6 milioane de lei.

Silviu Viju, Eugenia Balan si Lucia Adascalitei au fost arestati la inceputul lunii decembrie, alaturi de alti opt angajati sau fosti angajati ai trustului: Corina Medeleanu, Andreea Stanculescu, Ion Cosmin Andrei, Danut Puiu, Elena Nita, George Dinu, Elena Calapereanu si Mihai Toderiuc.

Toti cei 11 angajati sau fosti angajati ai trustului MEDIAPRO sunt acuzati de evaziune fiscala si spalare de bani si au petrecut deja cate 60 de zile in arest preventiv.

Conform paginademedia.ro, dupa expirarea celor 60 de zile de arest preventiv, magistratii au decis ca doar Silviu Viju, Eugenia Balan si Lucia Adascalitei sa ramana dupa gratii.

Cosmin Ion, Corina Medeleanu si George Dinu au fost plasati in arest la domiciliu, iar Andreea Stanculescu, Danut Puiu, Elena Nita, Mihai Toderiuc si Elena Calapereanu au fost eliberati sub control judiciar.

author avatar
Cristi Ionita
1.020 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger