AcasăNewsTrei romani, printre cei mai periculosi infractori din Europa, cautati in Marea...

Trei romani, printre cei mai periculosi infractori din Europa, cautati in Marea Britanie

Trei romani se afla pe lista cu 16 dintre cele mai periculoase persoane din Europa, cautate de autoritatile din Marea Britanie. Cei mai multi infractori de pe lista sunt de origine polonezi.

Organizatiile independente de combatere a criminalitatii Crimestoppers si Scotland Yard au publicat o lista cu numele a 16 straini cautati in Marea Britanie pentru diverse infractiuni. Sapte dintre acestia sunt din Polonia, trei din Romania, iar restul din Lituania, Ungaria, Albania, si Turcia, potrivit dailymail.uk.

Unul dintre ei este Ion Dragomir, in varsta de 31 de ani. Vasile Vladu, zis si Marius Cionca sau Gitman, in varsta de 30 de ani, este si el pe lista, acuzat de omor, furt si trafic de carne vie. Al treilea roman aflat pe lista este Constantin Niciu, 34 de ani, acuzat de jaf si de rapirea a doi barbati.

Dintre infractori fac parte ucigasi, violatori, talhari si proxeneti despre care se crede ca s-ar ascunde in Marea Britanie. Atunci cand vor fi prinsi, autoritatile britanice ii vor extrada catre tarile de origine. „Fugarii straini care se ascund aici sunt o amenintare pentru comunitatile locale. Vrem ca acesti infractori sa paraseasca teritoriul britanic”, a declarat Roger Critchell, de la Crimestoppers.

author avatar
Alina Costache
2.029 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger