AcasăNewsTrei poliţişti, INTERLOPI în timpul liber? Ar fi bătut cu parul, aruncat...

Trei poliţişti, INTERLOPI în timpul liber? Ar fi bătut cu parul, aruncat în Dunăre şi abandonat la tomberon un bărbat

crima-politia-botosani Crima ŞOCANTĂ într-un sat din Buzău: trei copii, de 9, 10 respectiv 15 ani, suspecţi că au UCIS un bătrân de 81 ani

DGA a reţinuri ieri 3 poliţişti din Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin. Aceştia sunt acuzaţi că au sprijinit un grup infracţional organizat. Un bărbat a fost bătut cu bestialitate, sechestrat şi abandonat în nişte tomberoane.

După ce şi-a revenit din şoc, victima a sunat la 112 şi i-a aşteptat pe poliţişti, care l-au şi condus la spital pentru că suferise multiple traumatisme.

Poliţiştii ar fi „acoperit” infractorii

Se pare că polițiștii acuzați că au sprijinit un grup infracțional organizat. Concret, ar fi dosit un dosar de violență și sechestrare de persoane. Puiu Holic, un bărbat de 55 de ani din Moldova Nouă, îi acuză pe cei trei polițiști că l-ar fi sechestrat și bătut cu bestialitate, rupându-i un picior, după care l-ar fi aruncat în Dunăre, în locul în care se înecase cu mulți ani în urmă tatăl unuia dintre agresori.

Chiar dacă bărbatul a fost sechestrat şi aproape omorât în bătaie, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

Poliţia confirmă doar parţial

Informațiile de la IPJ Caraș-Severin de la acea vreme se confirmau doar parțial.

La data de 23 ianuarie, ora 00.30, Poliția Orașului Moldova Nouă a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat din localitate despre faptul că a fost agresat fizic de alți doi bărbați, care l-au luat în mașina acestora, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

În urma sesizării, polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă s-au deplasat la fața locului, identificându-l pe apelant în fața locuinței acestuia. Din verificări, s-a stabilit că, în aceeași seară, apelantul în vârstă de 55 de ani s-ar fi urcat în mașina unui cunoscut de 35 de ani, din localitate, cu scopul de a se deplasa împreună cu acesta și cu un alt cunoscut de 36 de ani, într-o localitate învecinată.

Pe timpul deplasării, între cele 3 persoane ar fi izbucnit un conflict spontan, bărbatul de 55 de ani fiind agresat fizic de ceilalți doi, ulterior acesta coborând din mașină pe raza orașului Moldova Nouă.

Bărbatul de 55 ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, rămânând internat”, au transmis atunci reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

author avatar
Andrei Ștefan
778 afisari

3 COMENTARII

    • ZIARE.COM UN SITE DE EXCREMENTE IMPUTITE CE A IMPUS CENZURA , ACESTE JEGURI ANALFABETE SI IMPOSTORI NETREBNICI CE SE DAU JURNALIS , LING IN COOR PROFUND CLASA POLITICA SI IN SPECIAL PE IOHANNIS CA LE-AU FACUT HEMOROIZI

      MUISTII DE PE ZIARE.COM RUSINEA SI DEZONOAREA JURNALISMULUI . DEJECTIILE SI JEGUL PRESEI ROMANESTI
      ZIARE.COM UN SITE ASERVIT LINSULUI IN KUR SPECIALIZATI LA GAOZURILE POLITICIENILOR
      IN AFARA DE LINSUL IN KUR , CENZURAREA CELOR CE NU SUNT DE ACORD CU EI SI COPIATUL DE PE INTERNET NU SUN BUNI LA NIMIC ACESTE REBUTURI SI GUNOAIE UMANE , DEJECTIA SOCIETATII SI JURNALISMULUI

  1. în locul în care se înecase cu mulți ani în urmă tatăl unuia dintre agresori.
    -e clar!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger