AcasăNewsTrei persoane au fost ranite dupa ce un avion Carpatair a ratat...

Trei persoane au fost ranite dupa ce un avion Carpatair a ratat aterizarea- VIDEO

Trei persoane au ajuns la spital dupa ce un avion apartinand companiei Carpatair a ratat aterizarea pe un aeroport din Italia.

Accidentul a avut loc sambata seara. Avionul transporta 50 de pasageri, a a ratat aterizarea si a iesit de pe pista, pe Aeroportul Roma-Fiumicino, dupa cum relateaza presa din Italia.

Avionul decolase de la Pisa avand la bord 46 de pasageri si patru membri ai echipajului. La aterizare, a iesit de pe pista,  oprindu-se pe iarba, cu trenul de aterizare rupt.

In urma impactului trei persoane au fost ranite. Cea mai grav ranita este o membra a echipajului roman, in varsta de 30 de ani, care a suferit traumatisme la nivelul coloanei vertebrale.

Pe baza primelor informatii, au fost emise doua ipoteze: una conform careia accidentul a avut loc din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile (vant puternic), iar cea de-a doua posibilitate ar fi aceea de o eroare de pilotare. Vor fi facute mai multe investigatii pentru a se stabili care a fost cauza producerii accidentului.
Carpatair a castigat, in februarie 2012, o licitatie privind asigurarea anumitor zboruri interne Alitalia. Parteneriatul este unul controversat, in ultimele luni, producandu-se mai multe incidente.

author avatar
Andra Nesu
533 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger