AcasăNewsTrei parlamentari PSD si-au anuntat demisia in aceeasi zi

Trei parlamentari PSD si-au anuntat demisia in aceeasi zi

Emanuel-Gabriel Botnariu

Dupa recentele excluderi votate in Comitetul Executiv National al PSD, despre formatiunea condusa de catre Liviu Dragnea s-a aflat ca a mai pierdut trei reprezentanti.

Emanuel-Gabriel Botnariu

UPDATE: „Subsemnatii, Emanuel-Gabriel Botnariu, senator de Ilfov Corina-Alexandra Bogaciu, deputat de Ilfov Constantin-Catalin Zamfira, deputat de Ilfov, am luat decizia de a demisiona din Partidul Social Democrat, precum si din grupurile parlamentare ale acestuia, urmand sa ne desfasuram, in continuare, activitatea in grupurile senatorilor si deputatilor neafiliati. Am recurs la acest gest ultimativ in semn de protest fata de modul autocrat in care este condus in ultima vreme partidul, toti cei care nu sunt de acord cu deciziile luate de actualul presedinte fiind linsati mediatic si exclusi. In aceasta logica se inscrie atitudinea vindicativa a presedintelui Dragnea, care a lansat prin interpusi informatia ca doamna Gabriela Firea, lider ales in unanimitate al organizatiei Ilfov a PSD, urmeaza sa fie inlocuita de la conducerea filialelor Bucuresti si Ilfov, dupa care chiar exclusa din partid, pentru simplul fapt ca a cutezat sa traga un semnal de alarma cu privire la faptul ca partidul se indeparteaza din ce in ce mai mult de agenda reala a cetateanului. Mai mult, presedintele Dragnea a declansat o ampla campanie de intimidare a primarilor de sector si a consilierilor generali, avand ca scop izolarea politica a Gabrielei Firea si punerea acesteia in situatia de nu-si mai putea exercita eficient mandatul incredintat de bucuresteni”, au precizat cei trei parlamentari, potrivit antena3.ro.

Mai precis trei alesi ai neamului – un senator, pe Emanuel-Gabriel Botnariu, si doi deputati – Corina-Alexandra Bogaciu si Constantin-Catalin Zamfira, toti fiind parlamentari de Ilfov. Parlamentarii amintiti si-au anuntat decizia de a demisiona din PSD si de a parasi grupurile parlamentare ale formatiunii, urmand sa activeze in Parlament ca neafiliati.

sursa foto: Facebook

author avatar
Andrei Coman
317 afisari

1 COMENTARIU

  1. Deci,da,fiind din Ilfov,unde fiirea este stapana,se explica aceasta miscare,s-au descoperit in frunte cu sefa lor.Ar trebui sa-si dea demisia si presedintele lor de partid,ce mi-ar place,ar scapa de dosarele politice,de stres,de tradatorii din jurul sau,dupa care sa vina pontakul in locul lui si sa vedem un nou Colectiv,nu ala terorist ci unul socialist.In final sa dispara acest partid ca din cauza lui UIE ne tine ca pe o Colonie de stors langa ei,sau nu,ne va dezvolta infrastructura si vor trimite la noi multi comisari,nu sovietici ci mai rai,ca sa supravegheze infaptuirea colectivizarii generale!(de la cotroceni).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger