AcasăNewsTrei oameni au murit si alti 10 sunt dati disparuti, dupa ce...

Trei oameni au murit si alti 10 sunt dati disparuti, dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a rasturnat!

O barca in care se aflau mai multi turisti plecati la pescuit s-a rasturnat, in timpul unei furtuni deosebit de puternice. Operatiunea de cautare a persoanelor disparute e in plina desfasurare.

Din pacate, trei persoane si-au pierdut viata, dupa ce, in conditii de vreme nefavorabila, ambarcatiunea, aflata pe raul Paraguay, s-a inclinat periculos de mult, inainte de a lua apa si a ajunge sa se scufunde. La momentul declansarii dezastrului, la bordul navei se aflau 11 membri ai echipajului si 16 turisti, toti de nationalitate braziliana, potrivit BBC. Alesesera sa mearga intr-o excursie, in timpul careia sa incerce sa prindasi ceva peste. Din nefericire, vremea rea le-a dat planurile peste cap. 14 persoane au reusit sa se salveze, inotand pana la tarm, insa despre soarta celorlalti 10 oameni aflati la bordul ambarcatiunii nu se stie nimic, pana la acest moment.

Autoritatile locale s-au mobilizat si au plecat in cautarea persoanelor disparute, operatiunea de salvare fiind in plina desfasurare.

author avatar
Cristina Stefan
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger