AcasăNewsTrei morti si mai multi raniti in urma unui incident armat produs...

Trei morti si mai multi raniti in urma unui incident armat produs intr-un oras american

Momente de groaza pentru martorii la scena de o violenta extrema, petrecuta marti noapte, in imediata apropiere a unui magazin situat intr-un oras din statul american California. Au fost sapte victime, dar, din pacate, pentru trei dintre ele eforturile medicilor de a-i mentine in viata s-au dovedit a fi zadarnice.

Doua femei si un barbat au platit cu viata faptul ca au avut nesansa sa se afle in calea atacatorului care, potrivit CNN, ar fi deschis focul in timp ce se afla intr-o masina. Cele trei persoane ar fi fost impuscate in timp ce se aflau pe trotuar, in fata magazinului respectiv.

Mai mult, incidentul armat s-a soldat si cu patru raniti. Acestia din urma au fost preluati de urgenta de catre paramedicii de la ambulantele chemate rapid la locul tragediei. Foarte multe informatii despre starea persoanelor care s-au ales cu leziuni in urma atacului armat nu au fost date publicitatii.

Se cunosc, de asemenea, putine detalii si cu privire la cauzele care au dus la producerea atacului. Se stie, insa, ca politia a ajuns la locul dramei. Decisi sa faca lumina in acest caz, oamenii legii au facut investigatii la fata locului, si au stat de vorba cu martorii.

[youtube]3vxu9x5mGmM[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger