AcasăNewsTrei morti, in urma unui grav accident produs in Capitala

Trei morti, in urma unui grav accident produs in Capitala

Linistea cartierului Chitila a fost tulburata, seara trecuta tarziu, de sunetele sirenelor ambulantelor si ale masinilor de politie. Totul, ca urmare a unui accident soldat cu cinci victime, doar doua dintre ele supravietuind impactului rutier.

O femeie insarcinata, sotul ei, dar si unul dintre soferii masinilor implicate, noaptea trecuta, intr-un accident rutier violent, ce a avut loc in zona Chitila din Bucuresti, si-au gasit sfarsitul, ca urmare a impactului.

In timp ce cei doi soti au pierit de loc, barbatul aflat la volanul autoturismului despre care se crede ca ar fi responsabil de producerea coliziunii a murit in cursul noptii, la spitalul la care a fost transportat in stare grava, cu o ambulanta, la scurta vreme de la producerea accidentului. Alte doua persoane au fost ranite, fiind preluate de medicii de la ambulanta si duse la spital.

Din primele informatii rezulta faptul ca masina respectiva, cu numere de Italia, venea dinspre Chitila spre Capitala. La un moment dat, conducatorul auto a pierdut controlul volanului, a lovit cele doua persoane aflate in mers, a ajuns in refugiul de tramfai situat in apropiere, iar de acolo a ajuns pe sensul opus de mers, unde a acrosat doua masini.

author avatar
Cristina Stefan
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger