AcasăNewsPovesti la DNA cu Liviu Dragnea

Povesti la DNA cu Liviu Dragnea

Dupa ce a calcat stramb, zic unii, Liviu Dragnea are sansa unica de a se vedea cu procurorii atat de des, incat va ajunge sa se indragosteasca de ei. Ca in sindromul Stockholm.

Nu dati buluc, va rog sa luati exemplul DNA: mai rasfirati si mai discreti. foto: evz.ro

Sarcina Parchetului nu e chiar asa de grea. Supravegheat din orice pozitie, la orice miscare, al doilea om din PSD nu va mai avea timp nici sa isi puna muraturile, si nici de partid nu se va mai putea tine. Nu pentru ca ar ajunge la puscarie, ci pur si simplu pentru ca procurorii il pot solicita ori de cate este nevoie, mai ales pentru lamurirea faptelor pe care nu le-a facut.

Vrea Dragnea sa mobilizeze partidul pentru alegerile din toamna? Cand? Astazi? Nu se poate, ne mai trebuie o declaratie in legatura cu referendumul. Vrea sa duca gunoiul la ghena? Nu tine, suna procurorii si ii solicita lamuriri asupra acestui aspect, pentru ca din inregistrarile ambientale rezulta ca e vorba de „gherla”, asa se aude, era si zgomot afara. Ia spuneti, domnu’ Dragnea, despre ce este vorba, pare un text codat, gherla stim ce e, atunci cine e „gunoiul”?

Vrea Dragnea sa organizeze sedinte si intalniri in tara, la filialele PSD? Maine? Toata saptamana asta si cea viitoare? Exclus! Ne mai trebuie o declaratie in legatura cu tablourile. Ce tablouri, domne, va exploda pesedistul. Avem o sesizare ca in birou detineati doua tablouri, unul cu un presedinte, sa nu intrebati care, caci convorbirea ar putea fi inregistrata in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor noastre. Pentru refuz, apasati tasta 2 si va ascultam pe blat. Sau din blat. Al doilea tablou era cu Daniela Crudu, goala ca o urna inainte de vot. Cand vi s-a spus ca e indecent si vi s-a solicitat sa scoateti curva, l-ati scos pe ala cu presedintele. Asta e infractiune, domnu’ Dragnea, e ultraj contra „bunelor naravuri”. Sau vreti sa va aparati spunand ca urna nu era goala? Si mai nasol!

Luna de luna, zi de zi si ceas de ceas Liviu Dragnea poate avea parte de cele mai interesante surprize. Inclusiv sa dea declaratii despre legaturile lui periculoase cu Victor Petrini. Lui Marin Preda, procurorii nu mai au ce-i face. Dar Petrini, spun serviciile, dupa ce a iesit de la puscarie, sigur a fost reabilitat si acum e ascuns si asteapta „ordonante”. Stim noi cum e cu chestia asta, este la fel ca aia cu gunoiul si gherla, vorbiti codat, sa nu ne prindem, pot comenta procurorii. Domne, bateti campii, aia e o carte, e „Cel mai iubit dintre pamanteni”, poate replica Dragnea. Nu , domnu’, n-ati inteles, cel mai iubit dintre pamanteni e la Cotroceni si, dincolo de asta, noi facem cartile, e o chestiune de nuanta. Poate ca asa si este, in fond, e o tara libera si fiecare este liber sa spuna ce vrea. Asa e, numai ca doar unii sunt liberi si dupa aia.

author avatar
Andrei Coman
823 afisari

2 COMENTARII

  1. Ar putea fi asa daca nu se va schimba si la noi ceva in functionarea institutiilor. Inca nu este cazul dar nu cred ca USL nu poate sa-si apere un lider de niste procurori aserviti unei puteri in disolutie. Nu cred ca timiditatea se va prelungi si dupa 15 octombrie.Campania electorala va aduce si incercarea sobolanilor de a se salva de pe corabia in deriva.

  2. cred ca a fost prea mare sacrificiu din partea „psd”pentru prieteni din coalitie dar mai ales pentru „”presedintele-discret”” si acuma vor plati organizatori referendumului PSD-ARDEAL = 0 ASTA-I ADEVARUL FRATILOR

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger