AcasăNewsTrei hoti, care purtau cagule, au vrut sa jefuiasca un hypermarket din...

Trei hoti, care purtau cagule, au vrut sa jefuiasca un hypermarket din Capitala

(foto: rtv)

Trei hoti, care purtau cagule, au pastruns sambata noapte, in incinta unui hypermarket din Militari, printr-o intrare destinata personalului magazinului. Autoritatile iau in calcul si posibilitatea ca hotii sa fie fosti angajati ai hypermarketului.

(foto: rtv)

Tentativa a avut loc in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 1:00, cand cei trei barbati, a caror identitate este greu de stabilit, dat fiind faptul ca purtau cagule, au incercat sa patrunda in incinta hypermarketului Militari-judetul Ilfov.

Potrivit politistilor, se pare ca nu exista o inregistrare a tentativei de jaf deoarece in zona in care au intrat cei trei barbati nu sunt instalate camere de luat vederi. Oamenii legii au presupus ca infractorii cunosteau foarte bine zona, si ca stiau exact unde sunt, si unde nu, camere de supraveghere, ceea ce le intareste suspiciunea ca hotii sunt in realitate fosti angajati.

Cei trei nu si-au putut pune in aplicare planul de a jefui hypermarketul din cauza interventiei a doi paznici, care i-au zarit la timp, potrivit declaratiei agentului Catalina Margu, de la IPF Ilfov.

Oficialul Politiei este de parere ca barbatii voiau sa fure banii, insa agentii de paza le-au blocat actiunea. Hotii i-au atacat pe cei doi paznici, i-au batut si au fugit. In zona in care a avut loc altercatia nu sunt montate camere de supraveghere, astfel ca nu exista imagini cu agresorii. Paznicii au fost dusi la spital, insa nu au necesitat internarea.

author avatar
Alina Costache
1.386 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger