AcasăNewsTrei emigranti ilegal, descoperiti intr-un colet, de politistii de frontiera din Arad

Trei emigranti ilegal, descoperiti intr-un colet, de politistii de frontiera din Arad

O femeie si doi barbati, din Turcia si Siria, au fost prinsi in timp ce incercau sa treaca in Ungaria ascunsi intr-o cutie de carton. Politistii de frontiera din Arad au gasit bizarul colet intr-o camioneta, ascuns printre marfuri.

In timpul verificarii unei camionete care transporta piatra decorativa din Romania in Austria, politistii de frontiera au descoperit, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o cutie din carton aflata printre paletii cu marfa, trei persoane. Emigrantii, o femeie si doi barbati,  stateau ghemuiti, incercand astfel sa iasa ilegal din Romania, potrivit unui comunicat de presa al Politiei de Frontiera Arad.

„Din primele cercetari, a rezultat faptul ca persoanele descoperite au cetatenie turca si siriana si au varste cuprinse intre 20 si 39 de ani. Politistii de frontiera le-au intocmit celor trei migranti lucrari penale pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat”, se mai arata in comunicatul Politiei de Frontiera.

Soferul camionetei este un roman de 47 de ani din Valcea, el fiind insotit de un barbat de 36 de ani, tot din Valcea. Ambii barbati sunt cercetati penal pentru trafic de migranti.

author avatar
Alina Costache
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger