AcasăNewsTrei cutremure in Vrancea, in ultimele ore

Trei cutremure in Vrancea, in ultimele ore

In conditiile in care saptamana s-a incheiat cu un seism de 4,1 grad, ce a avut loc in Vrancea, si ziua de luni a fost incarcata la nivel de activitate seismica, la nivelul tarii.

Desi nu au mai fost miscari telurice cu intensitati similare celui de duminica, se poate vorbi despre un sir de seisme de proportii reduse.

Astfel, cel mai recent s-a produs in judetul Vrancea, la ora 14 si 11 minute, la o adancime de aproximativ 104 kilometri. A fost vorba, din care anunta specialistii de la Institutul National de Fizica a Pamantului, despre un cutremur de 2.5 grade pe Richter.

Precedentul a fost inregistrat de aparate dimineata, cu aproape 20 de minute inainte de ora 7. A avut 2.4 grade pe scara Richter si s-a produs la o adancime de 82 de kilometri fata de nivelul solului, avand epicentrul in judetul Covasna. Primul cutremur din randul celor care s-au produs in tara, pe 15 august, este cel inregistrat la ora 1 si 30 de minute, tot in judetul Vrancea. A fost si cel mai puternic din serie, avand 2.6 grade pe scara Richter.

70 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger