AcasăNewsTrei copii si mai multi adulti au ajuns de la piscina la...

Trei copii si mai multi adulti au ajuns de la piscina la spital

Au uitat cu totul de distractie, pentru ca au ajuns pe maina medicilor, la cateva ore dupa ce au forst sa se balaceasca si sa inoate intr-o piscina.

Li s-a intamplat unor suceveni care, in loc sa doarma noaptea tercuta, s-au imbracat si s-au dus la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean unde, din cate anunta monitorulsv.ro, au aflat de la medici ca au o reactie alergica la apa clorinata.

Mai precis, se pare ca oamneii s-au ales cu ochii rosii si usturimi, dupa ce au avut intoleranta la substanta cu care a fost tratata apa din piscina respectiva, stiut fiind faptul ca in lichidul din piscine si bazine se afla si o anumita concentratie de clor.

Ce anume a provocat incidentul si ce masuri se vor lua in acest vaz urmeeaza sa stabileasca reprezentantii Directiei de Sanatate Publica din judetul respectiv, la ifnele unor verificari.

191 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger