AcasăNewsTrei conductori si un sef de tren, acuzati ca ar fi falsificat...

Trei conductori si un sef de tren, acuzati ca ar fi falsificat bilete de calatorie!

Acuzatii incredibile planeaza in dreptul unor angajati din domeniul transportului feroviar. Patru barbati sunt banuiti ca ar fi modificat bilete de calatorie, in asa fel incat sa isi insuseasca anumite sume de bani. Paguba depaseste 16.000 de lei.

Suspectii au varste cuprinse intre 41 si 54 de ani si provin din judetele judetele Satu Mare si Bistrita -Nasaud. Cei trei conductori, dar si seful de tren, suspectati de catre polististii de la Transporturi Cluj-Napoca de inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si fals intelectual, au fost depistati duminica.

Oamenii legii ii acuza ca, incepand cu luna iulie a anului trecut, ar fi falsificat peste 70 de bilete de calatorie nenominale, eliberate in tren catre diversi pasageri, cauzand un prejudiciu de peste 16 mii de lei. „Din cercetari a reiesit ca cei patru ar fi sters de pe bilete datele scrise initial, dupa care le-ar fi completat cu alte date, care reprezentau distante mai scurte si, implicit, sume mai mici decat cele incasate in realitate”, se precizeaza intr-un comunicat al IPJ Cluj. Suspectii sunt banuiti ca si-ar fi insusit diferentele de bani, inainte de a preda, sustin politistii, biletele modificate catre casieria societatii la care lucrau.

Cercetarile in acest caz vor fi continuate in perioada urmatoare.

Sursa foto: rasunetul.ro

313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger