AcasăNewsTrei clujeni, prinsi dupa ce au dat o spargere de 200.000 de...

Trei clujeni, prinsi dupa ce au dat o spargere de 200.000 de lei

Politistii clujeni au dat lovitura reusind sa prinda trei barbati implicati intr-o spargere de 200.000 de lei.

Incidentul s-a petrecut in comuna Floresti. Conform citynews.ro, principalul suspect, in varsta de 48 de ani, a patruns intr-o casa prin escaladarea zidului si fortarea unui geam.

Suspectul a sustras bunuri in valoare de circa 200.000 de lei si a reusit sa dispara cu acestea fiind ajutat de un prieten in varsta de 40 de ani. Suspectul principal a mers la pont si a actionat in cunostinta de cauza, reusind sa culeaga numeroase bunuri de dimensiuni mici, pentru a putea fi transportate si valorificate usor, respectiv bijuterii, ceasuri, telefoane, camere video, etc.

Un al treilea suspect, in varsta de 45 de ani, i-a ajutat pe cei doi sa valorifice bunurile furate. Din fericire, politistii clujeni au intervenit in forta si au gasit o mare parte din bunuri inca la domiciliile celor trei suspecti.

Sursa amintita precizeaza ca cei trei au fost retinuti pentru furt calificat, complicitate la furt calificat si tainuire, ei urmand sa fie prezentati magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger