AcasăNewsTrei autovehicule au ars în urma unui incendiu izbucnit într-o parcare din...

Trei autovehicule au ars în urma unui incendiu izbucnit într-o parcare din Galați. Se fac cercetări

sursa foto: monitoruldegalati.ro

S-a dat alerta în rândul pompierilor, după ce un incendiu a izbucnit într-o parcare din Galați, afectând puternic trei autovehicule. Se fac cercetări pentru a se stabili exact de la ce a pornit focul.

Incidentul a avut loc marți seară. Din primele informații, flăcările au pornit de la unul dintre autovehicule şi s-au extins rapid la alte două maşini, conform Antena3.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Galați au anunțat că au ars două autoutilitare şi un autoturism Logan în proporţie de 100%.

Se fac cercetări

Pompierii au acționat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, pentru a localiza și lichida incendiul.

Încă nu s-a aflat de la ce anume a pornit incendiul. Dar, cum era de așteptat, se fac cercetări pentru a se lămuri toate aceste aspecte. La ancheta menită să stabilească precis cauza incendiului participă și criminaliştii de la IPJ Galaţi, care fac cercetări într-un dosar penal deschis pentru distrugere, potrivit aceleiași surse.

Pentru lămurirea situației urmează să fie studiate și imagini surprinse de camerele video de supraveghere aflate în zonă.

Incendiu în Giurgiu. Au ars 2.000 mp de vegetație uscată

În urmă cu doar câteva zile, pompierii giurgiuveni au intervenit pentru a stinge un incendiu de vegetație uscată. Aproximativ 2.000 mp de vegetație uscată au ars, joi seară, pe un teren viran situat în șoseaua Portului din municipiul Giurgiu.

„La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Aceștia au constatat faptul că incendiul se manifesta în mai multe focare și au acționat rapid astfel încât flăcările să nu se extindă, fiind o zonă cu multă vegetație și lăstăriș.

Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui foc în aer liber, lăsat nesupravegheat”, au anunțat, în 5 ianuarie, reprezentanții ISU Giurgiu.

author avatar
Andrei Coman
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger