AcasăNewsTrei ani de la "Colectiv"

Trei ani de la „Colectiv”

O zi grea de 30 octombrie. Cum au fost toate cele care au trecut de la dezastrul izbucnit in seara din 2015 in clubul de pe Tabacarilor 7. O seara in care tineri frumosi, zambitori, cu pasiuni si profesii dintre cele mai frumoase venisera la „Colectiv” la concert. Concertul trupei Goodbye to Gravity.

Incendiul izbucnit in clubul plin de oameni a facut prapad. A curmat zeci de vieti si a frant foarte multe suflete. 65 de oameni au pierit pe fondul dramei de la „Colectiv” – 64 in urma incendiului, o alta victima curmandu-si zilele, dupa ce suferinta i-a distrus puterea de lupta cu viata fara persoana draga.

Suferinta supravietuitorilor, precum si a parintilor, a fratilor, a prietenilor si a cunoscutilor celor care au murit in urma incendiului din clubul „Colectiv” e adancita de faptul ca procesul menit sa scoata la lumina adevarul in cazul de fata e departe de a se incheia.

Intre timp, cu gandul la cei care nu mai sunt pe aceasta lume in urma dezastrului din 30 octombrie 2015, va avea loc, in aceasta seara, Marsul chitarelor. Evenimentul dedicat ingerilor de la Colectiv va incepe la ora 19 la Piata Unirii, urmand sa se parcurga, in mars, drumul spre cladirea in care s-a aflat clubul mistuit de flacari.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
86 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cati zeci de ani vor trece pentru a afla adevarul,adica adevarata cauza a incebdiului,ca de pus sigur a fost produs pentru ca demonul sa-si instaleze propriul guvern format tot din acelasi aluat necurat.Seocamdata,pe gura demonului a iesit un mare adecar,adica a fost nevoie sa moara oameni,si cati?! pentru ca pontakul sa plece si sa vine oamenii stapanilor coloniei,toti ca niste demoni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger