AcasăNewsTrei angajati ai Penitenciarului Bacau, GOI LA PLAJA, in timpul serviciului

Trei angajati ai Penitenciarului Bacau, GOI LA PLAJA, in timpul serviciului

Trei angajati ai Penitenciarului Bacau, care au dus un detinut in judetul Constanta, nu au vrut sa rateze ocazia de a face o baie in mare, asa ca, fara jena, s-au dezbracat de toate hainele, si-au pus slipii si u intrat la balaceala.

Barbatii, angajati ai Penitenciarului din Bacau, se aflau in ambulanta inchisorii, in timpul serviciului, in momentul in care i-a palit cheful de balaceala. Nici faptul ca in jur erau cativa turisti care faceau plaja si nici faptul ca au fost nevoiti sa se dezbrace pana la piele nu i-a impiedicat pe cei trei sa renunte la ideea de a se scalda, noteaza cancan.ro.

Dupa aproximativ zece minute, racoriti si vizibil multumiti ca au facut baie in mare, barbatii s-au intors la masina, s-au schimbat, si-au pus hainele pe ei si au plecat spre casa.

Purtatorul de cuvant al inchisorii unde lucreaza angajatii surprinsi de paparazzi a spus ca acestia tocmai isi incheiasera misiunea dupa ce au lasat un detinut la inchisoarea Poarta Alba. „Vom vedea ce s-a intamplat”, a declarat el, potrivit aceleiasi surse.

Foto: Cancan.ro

author avatar
Alina Costache
922 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger