AcasăNewsTrei adolescenti s-au batut pentru o fata. Doi dintre ei au ajuns...

Trei adolescenti s-au batut pentru o fata. Doi dintre ei au ajuns injunghiati la spital!

Caz incredibil petrecut, sambata dimineata, la Constanta, unde doi adolescenti de 16 ani au ajuns la spital cu mai multe plagi injunghiate.

Cei doi au parasit un celebru club de noapte din oras cu intentia de a merge la unul dintre ei acasa. Au fost urmariti de un alt adolescent, tot de 16 ani, care a inceput sa-l apostrofeze pe unul dintre cei doi tineri.

Incidentul a degenerat, iar cei trei adolescenti s-au luat la bataie. Aflat in inferioritate numerica, agresorul a scos un cutit si i-a injunghiat pe cei doi rivali.

Victimele au avut puterea de a ajunge la domiciliul unuia dintre cei doi si au sunat la 112, fiind preluati de o ambulanta. Baietii au fost transportati la Spitalul Judetean Constanta, prezentand mai multe plagi injunghiate, in special la nivelul bratelor.

Agresorul este cautat de autoritati, fiind acuzat de tentativa de omor si port ilegal de arma alba. Politistii sustin ca este posibil ca agresorul sa fi fost sub influenta drogurilor. Cert este ca acesta l-a apostrofat pe unul dintre rivali pe motiv ca i-ar fi furat iubita.

author avatar
Cristi Ionita
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger