AcasăNewsTrecem la ora de iarna, in noaptea de sambata spre duminica

Trecem la ora de iarna, in noaptea de sambata spre duminica

Romania trece la ora de iarna (foto: observatordebacau.ro)

ROMANIA TRECE, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna. Mai exact, ora 4.00 devine ora 3.00, ceea ce inseamna ca ultima zi din aceasta saptamana va fi si cea mai lunga din an, avand 25 de ore!

Romania trece la ora de iarna (foto: observatordebacau.ro)

Vesti bune pentru cei care, duminica, planuiau sa se odihneasca! In acest weekend puteti dormi mai mult, pentru ca, in noaptea de 29 spre 30 octombrie, ceasurile vor fi date cu o ora inapoi, iar ora 4.00 va deveni ora 3.00.

Daca pentru unii trecerea la ora de iarna inseamna mai mult timp pentru somn, aceia dintre dumneavoastra care, in intervalul amintit, au programata o calatorie cu trenul, e bine sa stie ca mersul trenurilor nu se modifica. Mai exact, garniturile de calatori vor pleca din statii dupa ora oficiala de vara pana in noaptea de sambata spre duminica, la ora 4.00, anunta reprezentantii CFR, potrivit realitatea.net.

Trenurile aflate in circulatie dupa ora 4.00, vor opri in statiile stabilite, unde vor stationa pana la ora de plecare, calculata dupa ora de iarna. In cazul in care trenurile mai au de parcurs o distanta scurta pana ultima oprire de pe parcurs, acestea isi vor continua mersul pana la destinatie.

333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger