AcasăNewsTrauma inimaginabila pentru o tanara insarcinata in sapte luni, din Vaslui

Trauma inimaginabila pentru o tanara insarcinata in sapte luni, din Vaslui

Caz datator de fiori intr-o comuna vasluiana- o tanara in varsta de doar 26 de ani, gravinda in luna a saptea, a ajuns de urgenta la spiutal, dupa ce a fost batuta fara mila chiar de catre tatal bebelusului pe care il poarta in pantece.

Individul nu doar ca nu a tinut cont ca ii face rau femeii, dar nu s-a gandit niciun moment ca ii pericliteaza starea copilului. Dusa cu o ambulanta la spitalul din Husi, medicii de acolo au decis transferul gravidei la Iasi, pentru ca viitoarea mama sa poata beneficia de cele mai bune conditii pentru tratament.

Doctorii au descoperit ca tanara avea urme vizibile de lovituri atat pe fata, cat si pe corp, conform vrn.ro. Urmeaza ca femeia sa fie supusa unor investigatii, iar medicii sa stabileasca daca sanatatea bebelusului a fost in vreun fel pusa in pericol.

Scandalul in cuplul celor doi tineri din Vaslui ar fi inceput dupa ce barbatul i-ar fi reprosat partenerei de viata ca il insala. Din cate povestesc vecinii citati de sursa amintita, tanara a fost supusa in mai multe randuri unor batai crunte, iscate din acelasi motiv: gelozia.

226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger