AcasăNewsTratament de sezon: gargara cu coruptie

Tratament de sezon: gargara cu coruptie

Calin Popescu Tariceanu, satul de atata tapaj pe tema coruptiei

Calin Popescu Tariceanu spune ca in Romania toata lumea ”sta cu coruptia in gura” dar nimeni nu vorbeste despre cauzele care au dus la aparitia coruptiei.

Calin Popescu Tariceanu, satul de atata tapaj pe tema coruptiei

Prezent la Adunarea Comunelor din Romania, Calin Popescu Tariceanu a deplans soarta primarilor, despre care spune ca sunt prost platiti si vanati la tot pasul de justitie. ”In Romania de cativa ani buni este o vanatoare de vrajitoare. Foarte multi primari au trebuit sa treaca prin anchete extrem de neplacute pentru ei, pentru ca le-a afectat imaginea publica. Foarte multi, in final, s-a dovedit ca sunt nevinovati. Dar au facut acest periplu prin fata televizoarelor pe care il vedem de cativa ani de zile si care are parca drept scop umilirea unor oameni si distrugerea elitelor romanesti. Toata lumea in Romania face gargara cu coruptia. De dimineata pana seara numai cu coruptia in gura stau. Toata lumea se preocupa de efectele coruptiei, nimeni nu vorbeste despre cauzele coruptiei din Romania. Eu cred ca, daca vrem sa avem o administratie care sa fie de calitate, cu oameni bine pregatiti, nu putem sa ne imaginam ca ii platim prost si sa avem si performanta”, a sustinut Tariceanu

Tariceanu vrea inca o banca de stat

Liderul ALDE propune crearea unei banci de stat – a doua pe langa CEC – care sa aiba ca scop principal finantarea proiectelor comunitatilor locale. O banca cu departamente specializate, capabile sa ofere comunitatilor locale accesul la finantari pe care bancile comerciale le refuza din dorinta de a nu-si asuma nici cel mai mic risc.

author avatar
Simona Badulescu
152 afisari

1 COMENTARIU

  1. EL MANECHINUL NU VA INTELEGE NICIODATA CE INSEAMNA POLITICA UNEI COMUNE DAR MI TE A UNUI STAT. ESTE UN PAPAGAL CARE NU ARE DISCERNAMANT.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger