AcasăNewsTransportatorii continuă vineri protestele. „Suntem la intrare în Capitală”/Ce se întâmplă la...

Transportatorii continuă vineri protestele. „Suntem la intrare în Capitală”/Ce se întâmplă la Afumați

sursa foto: fanatik.ro

Transportatorii continuă și vineri, 12 ianuarie, să protesteze în stradă, pentru a treia zi la rând. Zeci de camioane, dar și utilaje agricole – tractoare se află la intrarea în Capitală.

Transportatorii continuă protestele demarate miercuri, iar în acest moment se regrupează la intrarea în Capitală, la Afumaţi, a declarat vineri, pentru Agerpres, Alex Perţea, reprezentantul transportatorilor care participă la protest.

Transportatorii protestatari, `în regrupare` în zona Afumați

Din câte s-a anunțat, participanții la această formă de protest se află în zona localității ilfovene Afumați, unde se regrupează, urmând să decidă unde vor merge mai departe.

„Suntem la intrare în Capitală. Suntem în curs de regrupare pentru a ne continua protestul. Ca şi locaţie nu suntem foarte hotărâţi care este direcţia din acest punct. Momentan suntem în regrupare. Suntem în zona Afumaţi, chiar la intrare, pe centură”, a declarat Alex Perţea.

Citiți și: Transportatorii și fermierii iau cu asalt Capitala! O coloană întinsă pe mai mulți kilometri se îndreaptă spre București!

Vor încearca să ajungă în Piața Victoriei?

Întrebat dacă protestatarii se îndreaptă spre Guvern, el a precizat că transportatorii nu s-au hotărât în această direcţie şi că „există o posibilitate, nu au nimic organizat în acest sens”.

Potrivit declarațiilor reprezentantului transportatorilor, în acest moment la protest participă 70-80 de persoane, 30-40 de tractoare şi aproximativ 50 de camioane.

Transportatorii au declanşat miercuri proteste spontane, fiind nemulţumiţi de evoluţia preţului la RCA. Sursa citată amintește că, de asemenea, reprezentanţii unor organizaţii agricole reprezentantive au anunţat că nu au nicio o legătură cu protestul spontan anunţat în mediul online de fermieri din mai multe zone ale ţării, însă au confirmat participarea unor fermieri din organizaţiile lor.

author avatar
Andrei Coman
313 afisari

4 COMENTARII

  1. Is prosti ca noaptea! Le e greu sa o ia fiecare pe alt drum si sa intre in Bucuresti? Ce e asa de greu?

  2. Zic protestatarii ca ei stau zile intregi la vama, ucrainenii trec sfidator pe langa ei cu camioanele.Sigur transporta aia cereale sau fac trafic cu altceva?In controleaza cineva?
    Presa ar trebui sa faca un tur si pe la vamile romanesti….sa vada ce e acolo.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger