AcasăNewsTransgaz asigură gazele pentru toată iarna

Transgaz asigură gazele pentru toată iarna

sursa foto: infofinanciar.ro

Vești de ultim moment de la Transgaz, înainte de venirea iernii.

Transgaz – compania condusă de către Ion Sterian – a finalizat verificarea pregătirii infrastructurii Sistemului Național de Transport (SNT) al gazelor naturale pentru funcționare în condiții de iarnă.

S-a verificat stadiul lucrărilor de reparații pe conductele de transport

Astfel, a fost verificat stadiul realizării lucrărilor de reparații pe conductele de transport, pregătirea instalațiilor tehnologice pentru funcționare și dotarea cu materiale și echipamente pentru intervenție.

Totodată, au fost verificate centralele termice și instalațiilor de încălzire, sistemele SCADA și de automatizare, situația parcului auto și nu numai, potrivit directorului general al companiei.

Ce a mai anunțat Sterian

„Am încheiat toate activitățile și au fost stabilite, de asemenea, acțiuni concrete pentru continuarea punerii în siguranță a zonelor cu risc în exploatare”, a declarat, pentru Jurnalul, directorul general al Transgaz.

Vă amintim că Sistemul Național de Transport al gazelor naturale administrat de Transgaz are o lungime de 14.500 kilometri, fiind cel mai mare din Europa de Sud – Est și din Balcani.

author avatar
Andrei Coman
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger