AcasăNewsTransformarea RADICALA a sotiei unuia dintre teroristii de la Boston: "I-a fost...

Transformarea RADICALA a sotiei unuia dintre teroristii de la Boston: „I-a fost spalat creierul!”

Vaduva unuia dintre teroristii de la Boston s-a transformat complet dupa ce l-a cunoscut pe sotul ei, Tamerlan Tsarnaev, unul dintre suspectii atacului de la maraton. Tanara este caracterizata ca fiind „o fata tipic americana, careia i-a fost spalat creierul” de sotul ei extremist.

Sotia lui Tamerlan Tsarnaev s-a schimbat radical de cand l-a cunoscut pe unul dintre suspectii atentatului de la Boston. Unul dintre colegii ei de scoala spune ca tara era „o fata tipic americana, careia i-a fost spalat creierul”, noteaza dailymail.co.uk. Aceeasi sursa sustine ca Katherine Russell visa la o cariera, dorea sa faca o facultate si sa intre in Corpul Pacii, toate astea pana  cand a ajuns sclava convingerilor sotului ei.

Tanara este fata unui medic si a unei asistente, care a beneficiat de o educatie solida, insa a renuntat  la tot de dragul sotului si al copiilor. In liceu Katherine avea ca motto foarte indraznet: „Fa ceva si nu te mai plange!”, iar prietenilor le recomanda mereu sa nu se dea batuti, noteaza publicatia britanica.

Russell s-a maritat de tanara, la 21 de ani avea deja primul copil si era „complet transformata”, incat prietenii din Rhode Island, locul unde a copilarit, cu greu o mai recunosc. Tanara s-a convertit la Islam, si umbla mereu acoperita complet.

„Nici unul dintre noi nu ar fi visat ca ea se va casatori așa de tanara sau ca va renunta la facultate, va face un copil, ca se va converti la Islam si ca va face parte din asa ceva. Parca ar fi alta persoana”, a spus una din fostele prietene.

Dupa ce s-a intors de la familia ei, Katherine Russell a fost insotita de agentii federali inarmati, pana la imobilul unde a locuit cu sotul sau, in Cambridge, Massachusetts.

Tamerlan Tsarnaev, in varsta de 26 de ani, si fratele sau Djohar, de 19 ani, sunt cei doi teroristi suspecti ca au plasat bombe la Maratonul din Boston. Vineri, Tamerlan si-a pierdut viata, fiind impuscat de politisti, intr-un schimb de focuri. In aceeasi zi a fost prins si Djohar, care acum se afla in spital fiind ranit grav.

Foto: mailonline

author avatar
Alina Costache
900 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger