AcasăNewsTransfer in "Dosarul Transferurilor": Fratii Becali, mutati la Slobozia!

Transfer in „Dosarul Transferurilor”: Fratii Becali, mutati la Slobozia!

Condamnati la ani grei de inchisoare in Dosarul Transferurilor, fratii Ioan si Victor Becali isi vor ispasi pedepsele la Penitenciarul Slobozia.

Cei doi au fost incarcerati la Poarta Alba, dupa ce si-au facut buletine de Constanta, dar nu mai pot ramane acolo pentru ca trebuie sa-si execute pedepsele in regim inchis, iar penitenciarul in care este incarcerat si Gigi Becali nu permite decat executari cu inchisoare in regim deschis si semideschis.

Astfel, Ioan si Victor Becali au avut de ales intre Tulcea si Slobozia si, in cele din urma, au ales Slobozia, conform Romania TV. Cei doi au facut aceasta alegere pentru ca Penitenciarul de la Slobozia este mai modern, a fost renovat de curand si are celule mai mici.

Foarte probabil, alaturi de fratii Becali, la Penitenciarul Slobozia va fi transferat si Cristi Borcea, fostul actionar de la Dinamo avand si el obligatia de a-si executa pedeapsa in regim inchis.

Borcea isi facuse si el buletin de Constanta, pentru a fi incarcerat la Poarta Alba, alaturi de nasul sau, Gigi Becali, dar nu va putea ramane langa acesta.

author avatar
Cristi Ionita
467 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger