AcasăNewsTransalpina, inchisa din cauza ninsorii

Transalpina, inchisa din cauza ninsorii

Soseaua Transalpina a fost inchisa pe portiunea dintre Ranca si Obarsia Lotrului dupa ce, in noaptea de joi spre vineri, a nins, zapada fiind de doi centimetri.

(foto: captura youtube)

Sectorul Ranca-Obarsia Lotrului a soselei Transalpina a fost inchis dupa ce, in cursul noptii de joi spre vineri, a nins, zapada depusa formand un strat de aproximativ doi centimetri, informeaza Agerpres, citat de b1.ro.

In plus, pe langa stratul de zapada, pe anumite portiuni s-a format si gheata, fapt care face imposibila circulatia in zona.

„Este complet nerecomandat conducatorilor auto sa se aventureze in zona. Chiar de acolo am venit astazi si pot spune ca am urcat greu si de la Novaci pana la Ranca. Se lucreaza insa pe Transalpina la parapetii de sprijin”, a anuntat Eugen Manescu, directorul sectiei Drumuri Nationale Valcea.

Totodata, conform acestuia, soseaua Transalpina este “efectiv inchisa pe sectorul Ranca-Obarsia Lotrului din cauza zapezii depusa ieri si in cursul noptii, fiind si portiuni cu gheata”.

Soseaua Trasalpina, situata la cea mai mare altitudine din Romania, leaga judetul Alba de Gorj. Aceasta traverseaza nordul judetului Valcea, sectiunea cea mai spectaculoasa fiind Obarsia Lotrului –Ranca.

In conditii normale Transalpina este inchisa circulatiei rutiere in perioada 15 octombrie – 15 mai.

author avatar
Ionut Zgimbau
1.357 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger