AcasăNewsTraieste o drama! Baietelul din Dolj care, la varsta de sase ani,...

Traieste o drama! Baietelul din Dolj care, la varsta de sase ani, cantareste 120 de kilograme!

Cazul sau a socat o tara intreaga. Il cheama Alexandru Negrici, are sase ani si cantareste 120 de kilograme. In urma unui control medical, a fost diagnosticat cu obezitate morbida. Baietelul din comuna doljeana Dragotesti traieste in conditii greu de imaginat.

In ciudat tuturor greutatilor prin care trece, reuseste sa isi mentina zambetul pe buze. Din cauza bolii, nu poate sa se deplaseze decat daca se taraste. In plus, nu poate vorbi. Alexandru ar trebui sa urmeze o dieta sanatoasa bazata pe legume, fructe si sucuri naturale, dar situatia financiara a parintilor este precara, motiv pentru care starea baietelului ar putea sa se inrautateasca.

„Ieri i-am dat sa manance cartofi fierti, iar in urma cu doua zile i-am facut ciorba de stir. Este o mancare pentru porci, dar asta este situatia. Baiatul meu a suferit un preinfarct in urma cu doua saptamani, dar acum se simte mai bine. A fost diagnosticat la varsta de doi ani cu obezitate morbida. Imi pare rau de el, dar nu am ce sa ii fac. Vreau sa il ajute si pe el un medic sa se faca bine“, a declarat Mariana Negrici, mama copilulu pentru Adevarul.ro.

Femeia a tinut sa adauge ca pentru a-l ingriji asa cum s-ar cuveni ar avea nevoie de 1.000 de lei pe luna, bani de care nu dispune.

Sursa foto: Adevarul.ro.

author avatar
Anca Murgoci
574 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger