AcasăNewsTraian Berbeceanu, repus in drepturi. Comisarul poate parasi tara!

Traian Berbeceanu, repus in drepturi. Comisarul poate parasi tara!

Curtea de Apel Alba Iulia a respins contestatia procurorilor DIICOT, asa ca Traian Berbeceanu poata parasi tara si, de asemenea, va putea purta arma.

Comisarul Traian Berbeceanu spune ca decizia de astazi este una corecta. Fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba nu avea voie sa parareasca tara și nici sa poarte arma, dar Curtea de Apel a decis in favoarea sa. Insa, hotararea nu este definitiva!

„Am asteptat aceasta decizie si eu si familia cu multa incredere. Am primit-o cu incredere. Cred ca este un mic pas, dar important in a-mi reface imaginea atat de grav afectata. Am incredere ca justitia functioneaza corect in Romania si adevarul va iesi la iveala”, a spus Berbeceanu, la Realitatea TV.

In noiembrie 2013, dupa ce a stat o luna de arest preventiv, Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca Traian Berbeceanu poate fi cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat ca ar fi sprijinit o grupare suspectata de evaziune fiscala, dispunând ca masura preventiva interdictia de a parasi tara.

author avatar
Andra Nesu
333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger