AcasăNewsTraian Berbeceanu, adus la vârful MAI

Traian Berbeceanu, adus la vârful MAI

Traian Berbeceanu a ajuns pe cai mari

Controversatul  polițist Traian Berbeceanu, arestat pentru mai multe infracțiuni de Alina Bica, la acea vreme procuror, a primit de la noua conducere a MAI un post călduț și important. Ministrul Afacerilor Interne,  Marcel Vela, a anunțat, ieri, într-o conferință de presă, că Traian Berbeceanu va fi numit șeful său de cabinet. Asta după ce a susținut că toate posturile sunt ocupate.

Traian Berbeceanu a ajuns pe cai mari

În iunie 2016, Traian Berbeceanu a fost achitat în primă instanţă pentru mai multe infracţiuni, printre care spălare de bani, luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată, sprijinire a unui grup infracţional organizat şi complicitate la delapidare. Decizia nu este definitivă şi a fost atacată de procurori. În schimb, Ioan Mureşan,fost procuror şef al DIICOT Alba şi Nicolaie Ioan Cean, fost magistrat în aceeaşi structură au fost condamnaţi la 7 ani, respectiv 2 ani închisoare cu executare. Aceştia sunt acuzaţi că au săvârşit mai multe nereguli în anchetarea poliţistului Traian Berbeceanu. Pe de altă parte, Berbeceanu  are nevoie pentru această nouă funcție de un certificat ORNISS. Doar că problemele sale în Justieție nu s-au terminat. Astfel că ar fi primul ”penal” într-o instituție a statului și mai mult chiar, la Ministerul Afacerilor Interne.

author avatar
Ramona Feraru
1.288 afisari

4 COMENTARII

  1. Țara lui papura vodă, unde infractorii ajung secretari de stat. Ce sa vezi, doar sa se dea bine pe lângă o proasta ajuns procuror cu ajutorul lui tata si mare procuror cu ajutorul lui basica. Care acum isi blestemata zilele ca a numit o impostoare

  2. In locul lui nu acceptam funcția, atâta timp cât (încă) situația nu e clară !
    Probabil a fost angajat ca turnător al interlopilor!
    Mai trebuie să-l angajeze și pe Godină, purtător de vorbe și comunicator pe rețelele sociale!

  3. S-au unit gentile de la Alba cu rucsacelele de la Constanta si au mosit … Programul impuscam PERETII! Kill the PRICE!

  4. Deocamdata pe siteul Interpol e poza lui Bica din Costa Rica prietena lui Nutica si nu a lui Berbecean. Avantaj pe serva ca asa i in tenis.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger