AcasăNewsTraian Basescu, un bunic exemplu: “Eu nu schimb scutece, eu sunt cu...

Traian Basescu, un bunic exemplu: “Eu nu schimb scutece, eu sunt cu leganatul si plimbatul”

Acasa, seful statului este un om obisnuit, caruia ii place nu doar sa petreaca timpul cu familia lui, ci si sa aiba grija de prima lui nepotica, pe care sustine ca o leagana si o plimba, chiar daca nu ii place sa schimbe scutece.

Traian Basescu incearca sa petreaca cat mai mult timp cu putinta cu nepotica Sofia Anais, dar si cu ginerele, cu sotia si cu fiicele lui.

“Eu nu schimb scutece, sotia mea o face. Eu sunt cu leganatul si plimbatul. Eu si cea mica vorbim mult, vorbim lucruri foarte serioase”, a spus Traian Basescu, la Pro TV.

Seful statului a mai precizat ca ia foarte in serios ziua de 8 Martie, motiv pentru care nu ofera flori doamnelor din familie, ci le pregateste alte surprize. “De 8 Martie nu dau flori, ci cadouri.  Tratez 8 Martie ca pe ziua lor de nastere”, a precizat presedintele Basescu.

De asemenea, Traian Basescu a vorbit si despre relatia cu ginerele sau, Bogdan Ionescu. “Ma inteleg bine cu Bogdan, mai e un barbat in casa cu care mai schimb si eu o vorba. M-am inteles bine si cu Bodo cand era casatorit cu Ioana. Cand stateam de vorba cu el, nu imi canta, ci vorbeam”, a explicat presedintele Romaniei.

author avatar
Alina Costache
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger