AcasăNews„Traian Băsescu – trei boschetari într-unul singur”

„Traian Băsescu – trei boschetari într-unul singur”

După ce fostul șef de stat, Traian Băsescu, a afirmat că Mircea Diaconu arăta în fața Ateneului Român ca un boschetar de prin Cișmigiu, este contrat dur de Felix Rache, fost consilier al premierului Tudose, în prezent preşedinte Pro România Buzău.

Foto Facebook

„O poză face cât o mie de cuvinte…

Aici – un turnător! Și la propriu și la figurat.

La câte șmenuri a ținut de șase, într-o zi o să vină peste el vinul lui preferat: ‘Mascat Otonel’.

Cei trei boschetari au fost de fapt unul singur: Traian Băsescu„, scrie Rache pe Facebook.

Traian Băsescu a declarat, întrebat ce impresie are despre prestația politică a lui Mircea Diaconu de până acum, că acesta putea măcar „să nu fi fost ca un boschetar de prin Cișmigiu” atunci când a făcut anunțul candidaturii la prezidențiale în fața Ateneului Român.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
9.348 afisari

6 COMENTARII

  1. Rusinos ce faceti!A fost presedintele tarii pe cand actorul asta de doi bani si-a luat-o in cap.

  2. Actorul pe care il hulesc unii doar pentru ca si-a anuntat intentia de a candida la președinție, a facut o carieră intr-o meserie si are mult bun simt față de majoritatea parlamentarilor români care timp de trei decenii prin prestatia lor au adus tara la stadiul jalnic in care se află astazi unde incompetenta si traseismul politic sunt litera de lege.Dupa cum se observă astăzi Romania e considerată o pepinieră de sclavi pentru interesele obscure ale Europei. Noi mai contam ca natie pana toate rezervele de minerale terenurile agricole si padurile vor fi vandute prin tot felul de hotarari de guvern la straini

  3. Anonymous… Ești prost sau te faci? Cum adică a fost președinte iar asta-i un actor de doi bani? Piratu’ a fost cel mai prost președinte,asta că sa fiu elegant in exprimare iar Mircea Diaconu,unul dintre cei mai buni actori.Si nu numai actor. La cate niciuna piese de teatru ai fost tu și ai observat că-i un actor de doi bani?

  4. Eu vreau sa stiu unde e filtrul civic care opreste astfel de monstrii sa-si imprastie veninul in derma caimac democratica? Diferenta dintre noi ca tara si Alexandra, e ca desi ea e disparuta, noi ca neam din cauza interlopului/lor politic/i din imagini suntem pe cale de disparitie. Ce zicea de medici? Ca sa-si ia talpasita daca nu le place in tara e o mostra din taria veninului monstrului interlop.

    Pur si simplu nu avem cu exceptia 1-2 jurnalisti. 1-2 forumisti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger