AcasăNewsTraian Basescu trage un semnal de alarma: "Noi nu am integrat romii....

Traian Basescu trage un semnal de alarma: „Noi nu am integrat romii. Cum o sa-i integram pe musulmani?”

Invitat la o cunoscuta emisiune de televiziune, Traian Basescu a vorbit despre mai multe subiecte arzatoare, inclusiv despre criza imigrantilor.

Fostul presedinte al Romaniei sustine ca tara noastra va avea mari probleme in cazul in care va trebui sa gazduiasca imigranti. Traian Basescu este de parere ca Romania nu are resursele necesare pentru a gazdui mii de imigranti si nici logistica necesara pentru a-i integra pe acestia.

„Noi nu am reusit sa integram romii. Cum o sa integram niste musulmani despre care nici macar nu stii daca sunt suniti sau siiti? Noi ne mai certam cu ungurii, dar astia isi mai pun si bombe”, a fost mesajul transmis de Traian Basescu.
In plus, fostul presedinte al Romaniei sustine ca este uimit de modul in care a actionat Klaus Iohannis, actualul sef de stat, in aceasta problema.

„Nu cred ca daca eram eu la Cotroceni, Comisia Europeana si-ar fi permis sa aleaga o cota de imigranti fara sa ma consulte. Sunt convins ca multe state au fost consultate”, a spus Traian Basescu.

author avatar
Cristi Ionita
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger