AcasăNewsTraian Basescu: "Stiu ca a venit vacanta, dar liderii tarii au de...

Traian Basescu: „Stiu ca a venit vacanta, dar liderii tarii au de rezolvat cateva probleme urgente”

Traian Basescu abordeaza toate temele pe care Klaus Iohannis le evita

Desi nu mai are nicio functie oficiala in politica, Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, continua sa urmareasca cele mai importante evenimente.

Astfel, Traian Basescu a tinut sa-i urecheze pe liderii tarii prin intermediul unui mesaj postat pe un celebru site de socializare.

Fostul presedinte al Romaniei sustine ca „stiu ca a venit vacanta, dar liderii tarii au de rezolvat cateva probleme urgente”. Cele trei probleme urgente semnalate de Traian Basescu sunt: „1. Criza economica si politica din Grecia; 2. Criza economica si politica din Republica Moldova; 3. Criza economica si politica din Romania.  Criza politica generata de situatia lui Ponta si cea economica ce se prefigureaza ca urmare a adoptarii noului Cod Fiscal dar si a masurilor fiscale populiste luate de Guvern anul acesta”.

Traian Basescu ii avertizeaza pe liderii tarii ca „daca asteapta terminarea vacantei, va fi prea tarziu” si spune ca „Parlamentul, Guvernul, Presedintele si liderii partidelor politice trebuie sa gaseasca, urgent, cele mai bune solutii pentru tara”.

author avatar
Cristi Ionita
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger