AcasăNewsTraian Basescu si-a decorat peste 100 de actuali si fosti consilieri

Traian Basescu si-a decorat peste 100 de actuali si fosti consilieri

Administratia Prezidentiala anunta ca Traian Basescu, presedintele Romaniei, a decis sa acorde peste 100 de decoratii unor actuali si fosti consilieri prezidentiali.

Presedintele Traian Basescu a conferit Ordinul National „Steaua Romaniei”, in grad de Ofiter cu insemn pentru civili, fostilor sai consilieri prezidentiali. Au primit aceasta decoratie, printre altii, Cristian Diaconescu, Iulian Fota, Anca Ilinoiu sau Sebastian Lazaroiu.

Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Ofiter cu insemn pentru militari a fost acordat generalui Ion Oprisor, consilier de stat. Consilierii prezidentiali Iulian Chifu, Claudiu Constantin Dinu, Bogdan Alexandru Dragoi si Bogdan Manoiu au primit Ordinul National „Steaua Romaniei”, in grad de Cavaler cu insemn pentru civili.

Fostul purtator de cuvant al Admnistratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a fost decorat cu Ordinul National „Serviciul Credincios”, in grad de Cavaler. Asemenea lui Oprea, au mai fost decorati Anca-Carmen Catanescu, Razvan Murgeanu si Dorel Constantin Onaca. Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Comandor cu insemn pentru civili a fost acordat lui Gheorghe Angelescu, consilier de stat, si Cristinei-Andreia Iana, consilier de stat. Ordinul National „Serviciul Credincios” in grad de Ofiter cu insemn pentru civili a fost acordat Deliei Dinu, consilier de stat, si lui Gabriel-Cristian Piscociu, consilier de stat.

author avatar
Cristi Ionita
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger