AcasăNewsTraian Basescu s-a interesat de starea lui Adrian Nastase, dupa ce fostul...

Traian Basescu s-a interesat de starea lui Adrian Nastase, dupa ce fostul premier s-a impuscat

Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a vrut sa stie care este starea lui Adrian Nastase, dupa ce fostul premier s-a impuscat si a ajuns la spital cu rani in zona gatului.

Traian Basescu

Seful statului a sunat, miercuri noapte, la Ambulanta, pentru a afla date despre starea fostului premier Adrian Nastase, potrivit rtv.net. La Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde a fost transportat Adrian Nastase dupa tentativa de sinucidere a ajuns, miercuri noapte, si premierul Victor Ponta.

La iesirea din spital, seful PSD le-a spus jurnalistilor ca era „normal” sa il viziteze pe Nastase. „Sper ca Andrian Nastase sa isi revina, ma gandesc la copii”, a spus Ponta. „Ma gandesc daca domnul Basescu e fericit acum si daca se gandeste la ce s-a intamplat”, a adaugat Ponta.

Pe langa Ponta, la spital au sosit, in cursul noptii, si alti PSD-isti, printre care Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie si europarlamentarul Corina Cretu.

Adrian Nastase s-a impuscat, miercuri seara, la scurt timp dupa ce la locuinta familiei, din strada Zambaccian, au sosit politistii cu mandatul emis in cazul fostului premier. In cursul aceleiasi zile, Instanta Suprema l-a condamnat definitiv pe Adrian Nastase la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul “Trofeul calitatii”.

author avatar
Cristina Stefan
598 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger