AcasăNewsTraian Basescu: "Romania nu este o tara oarecare. Suntem a doua forta...

Traian Basescu: „Romania nu este o tara oarecare. Suntem a doua forta din regiune”

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, sustine ca tara noastra este una importanta in Europa de Est si are un cuvant greu de spus in orice situatie, economica, politica sau sociala.

Invitat intr-o emisiune televizata la Realitatea TV, Traian Basescu a precizat ca „toata lumea trebuie sa tina cont ca Romania nu este o tara oarecare. Suntem, totusi, a doua forta din regiune, dupa Ucraina”.

Presedintele Romaniei sustine ca tara noastra este una extrem de importanta in special datorita resurselor pe care le avem, Traian Basescu punand mare pret in special pe logistica si inteligenta.

In aceste conditii, presedintele Romaniei sustine ca ar fi normal ca tara noastra sa aiba un cuvant de spus in criza din Ucraina, mai ales ca „Uniunea Europeana nu are parghii sa gestioneze aceasta criza”.

author avatar
Cristi Ionita
315 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger