AcasăNewsTraian Basescu: "Rog opozitia sa revina in Parlament!"

Traian Basescu: „Rog opozitia sa revina in Parlament!”

Presedintele Traian Basescu a spus, miercuri, in Parlament ca adreseaza opozitiei rugamintea de a reveni in Legislativ si a discuta problemele politice aici, unde este locul de dezbatere a chestiunilor politice si administrative.

Presedintele Traian Basescu si-a inceput mesajul adresat in plenul Camerelor reunite ale Parlamentului cu solicitarea adresata opozitiei de a reveni in Legislativ. „Aici e locul de dezbatere a problemelor politice si a celor administrative care tin de Parlamentul Romaniei (…) Daca avem un garant real al democratiei in Romania, acesta este Parlamentul. Oricat l-am critica, in situatii de derapaj el vine si le corecteaza (…) Nu este cea mai buna solutie sa subminezi cea mai importanta institutie a statului roman”, a spus presedintele.

Basescu incepe campania electorala: „De la 1 iunie marim salariile!”

Discursul lui Basescu in Parlament, intrerupt de persoane din balcoane care striga „Demisia! „

Traian Basescu: „Redeschideti mineritul care a devenit rentabil!”

Basescu: „Trebuie adoptata Legea sanatatii si a reorganizarea administrativa!”

Basescu cere Parlament unicameral cu 300 de membri si uninominal pur

 

El a aratat ca regreta „in modul cel mai sincer” ca opozitia lipseste miercuri din Parlament, la fel ca la toate discursurile sale.

author avatar
Ciprian Purice
127 afisari

1 COMENTARIU

  1. regreta,pe draq…Ride toata Europa de el ,ca nici pe vremea lui Iliescu nu a plecat opozitia din parlament.Si atunci si vestici credeau ca e neo comunism in RO…Azi nu mai inteleg nici vestici ce se intipla cu acest dictator de opereta,care umbla beat pe la palate…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger