AcasăNewsTraian Basescu: "Redeschideti mineritul care a devenit rentabil!"

Traian Basescu: „Redeschideti mineritul care a devenit rentabil!”

Presedintele Traian Basescu a cerut, miercuri, Parlamentului, sa acorde atentie crearii de locuri de munca, el sustinand in acest context „redeschiderea” mineritului, care a devenit rentabil, precizand insa ca el nu discuta conditiile comerciale.

„Redeschideti mineritul care a devenit rentabil”, le-a spus presedintele parlamentarilor.Traian Basescu a explicat ca nu este rolul sau sa discute conditiile comerciale, respectiv daca Romania are bani pentru aceasta sau daca trebuie investitii straine. El a spus ca aceasta este o varianta de creare de locuri de munca. „Acesta este adevaratul aur al unei societati- locurile de munca”, a spus presedintele.

Basescu incepe campania electorala: „De la 1 iunie marim salariile!”

Traian Basescu: „Rog opozitia sa revina in Parlament!”

Discursul lui Basescu in Parlament, intrerupt de persoane din balcoane care striga „Demisia! „

Basescu: „Trebuie adoptata Legea sanatatii si a reorganizarea administrativa!”

Basescu cere Parlament unicameral cu 300 de membri si uninominal pur

„Nu vom fi capabili sa sustinem sistemul de pensii daca ramanem cu 6 milioane de pensionari si 4 milioane si jumatate de oameni care au locuri de munca. Trebuie sa aducem numarul locurilor de munca la nivelul numarului parlamentarilor”, a spus presedintele, subliniind ca locurile de munca reprezinta „elementul fundamental” al prosperitatii Romaniei.

Traian Basescu i-a indemnat pe parlamentari sa verifice planurile Guvernului de creare de locuri de munca.”Dati atentie problemei crearii de locuri de munca si, fiind singurii care controleaza Guvernul, chemati-i sa va prezinte planurile de creare de locuri de munca”, a adaugat presedintele.

author avatar
Ciprian Purice
155 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu conduci tu guvernul?Parlamentarii sunt 500 si sunt dezbinati…Asa ca asta e tot o minciuna,prapaditule.Ti-ai batut joc de tara asta cu minciunile tale si cu jocurile politice pe care le-ai facut(a se citi compromisuri).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger